BOSS regular fit merinoneuletakki Balonso-L

Ohut merinovilla-neuletakki

179.95

Tuotetiedot:

Tämä BOSS Menswearin valmistama musta ohut neuletakki on suunniteltu tavalliseen regular-fit mitoitukseen ja se on neulottu pehmeästä villalangasta. Takin keskellä edessä on käytännöllinen kaksisuuntainen vetoketju, joka tekee pukeutumisesta helppoa ja tarjoaa vaihtoehtoisen tavan pitää takki kiinni.

BOSSin BETTER BOSS -tuotelinjassa panostetaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Tämä tuote on valmistettu käyttäen vähintään 60 % parempilaatuisia raaka-aineita. Lisäksi se on valmistettu vastuullisesti hankitusta villasta. Vastuullisesti hankittu villa tarkoittaa, että se ei ole peräisin mulesing-menetelmää käyttävistä lähteistä ja että se täyttää eläinten hyvinvoinnin Viiden Vapauden standardit.

Takin hoito-ohjeet:

  • Suosittelemme pesemään takin kylmällä vedellä ja käyttämään hellävaraista pesuohjelmaa pesukoneessa. Vähentämällä linkouksen nopeutta varmistat, että takin kuitujen rakenne säilyy hyvänä pitkään.
  • Älä käytä valkaisuainetta, sillä se voi vahingoittaa villakuituja.
  • Vältä kuivausrumpua, koska se voi kutistaa takkia tai muuttaa sen muotoa.
  • Silitys on mahdollista, mutta suosittelemme käyttämään keskilämpötilaa. Liian kuuma silitysrauta voi vahingoittaa villaa.
  • Jos tarvitaan kemiallista pesua, suosittelemme pesulapalvelua, joka käyttää P-merkintää osoittaen, että takki on herkkä kemikaaleille.

Tämä BOSSin neuletakki ei ainoastaan tarjoa tyylikästä ulkonäköä, vaan myös korostaa brändin sitoutumista vastuulliseen valmistukseen ja laatuun. Se on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että ympäristövastuuta.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

BOSS BLACK

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% merinovilla.Älä käytä valkaisuainetta. Älä kuivaa rummussa. Silitys keskilämmöllä. Kemiallinen pesu.