Dualist beige toppatakki Bruce

Dualist kääntötakki Bruce

490.00

Poista

Tuotetiedot:

Dualist beige toppatakki Bruce miehille. Miesten käännettävä toppatakki beigenä ja tummanvihreänä. Dualistin toppatakki ei jätä kantajaansa varjoon. Dualistin toppatakki on näyttävä valinta tulevaan syksyyn sekä talveen. Käyttöaika alkaa syksyn viilenevistä aamuista ja sopii ominaisuuksiltaan kovemmillakin pakkasilla.

Dualist toppatakissa on kaksi talvitakkia yhden hinnalla. Dualistin erityisenä ominaisuutena on sen käännettävä sisävuori, jonka kääntämällä saa takista täysin uuden tyylisen. Saat aina takin värin toimimaan vaatetukseesi.

Takki on valmistettu täysin eläimettömästi. Se on valmistettu ympäristöystävällisistä DuPont ™ Sorona® polyesterimikrosäikeistä, jotka ovat peräisin uusiutuvista kasviperäisistä raaka-aineista. Takki ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia tuotteita.

Vettä hylkivät tekniset kankaat: 100% vedenpitävä Kankaan koostumuspuoli 1, on 58% puuvillaa, 42% kierrätettyä polyesteriä

Kankaan koostumus puoli 2: 100% polyesteri.

Takki soveltuu erinomaisesti arkikäyttöön.

Kysy lisää tuotteesta Dualist beige toppatakki Bruce henkilökunnaltamme.

Lisätiedot

Koko

, , , ,


Valmistajan ID: 4047393270807-1-1-1-1-1-1

Materiaali ja hoito-ohje:
kankaat: 100% vedenpitävä Kankaan koostumuspuoli 1: 58% puuvillaa, 42% kierrätettyä polyesteriä Kankaan koostumus puoli 2: 100% polyesteriä.