Hugo Boss Coxtan11 musta villakangastakki

Hugo Boss Coxtan11 villakangastakki

399.00

Poista

Tuotetiedot:

Hugo Boss Coxtan11 musta villakangastakki. Miesten musta villakangastakki Hugo Boss Business-mallistosta. Villakangastakki on varma valinta tulevaan syksyyn sekä talveen. Villakangastakin käyttöaika alkaa varhain syksystä ja sopii ominaisuuksiltaan kovemmilla pakkasillakin.

Hugo Boss Costan11 musta villakangastakki on materiaaliltaan erittäin laadukasta villaa, joka takaa hengittävyyden siirtäen ulos kosteuden pitäen lämmön sisällään. Villakankaaseen on lisätty pieni määrä cashmere-villaa, jonka huomaa käsituntumalta villakankaassa.

Villakangastakissa on lämmittävä sisävuori sekä takin ulkoinen villakangas, joka mahdollistaa takin käytön talvellakin. Takki on suunniteltu käytettäväksi myös bleiserin tai puvuntakin päällä. Villakangastakin voi sulkea nappien lisäksi nappirivin alta löytyvällä vetoketjulla. Villakangastakki on pituudeltaan pikkutakin peittävä.

Villakangastakki on erittäin hyvä valinta hienoihin iltamenoihin sekä muihin pukukoodia vaativiin tilaisuuksiin. Takki soveltuu myös hyvin arkikäyttöön. Takki on olemukseltaan hillitty sekä klassinen.

Kysy lisää tuotteesta Hugo Boss Coxtan11 musta villakangastakki henkilökunnaltamme.

Brand

Hugo Boss

Lisätiedot

Koko

, , , , , , ,

Brands:Hugo Boss

Valmistajan ID: 4047393270807-1-1-1-1-1

Materiaali ja hoito-ohje:
70% Villa, 22% polyesteri, 5% Kashmir, 3% polyamidi. Sisävuori 100% polyesteri viskoosi.