Les Deux housu ballier track pant

Tyylikäs musta collegehousu

95.00

Tuotetiedot:

LES DEUX Ballier-mallisto sulauttaa yhteen verkkareiden rentoutuneen mukavuuden ja bisnespuvun tyylikkään eleganssin, tarjoten ainutlaatuisen vaihtoehdon erilaisiin tilanteisiin. Näissä housuissa kohtaavat käytännöllisyys ja tyyli, luoden harmonisen yhdistelmän monipuolisuutta.

Valmistettu 92% polyesterista ja 8% elastaanista, materiaali takaa kestävyyden ja joustavuuden. Regular-fit leikkaus tarjoaa tasapainoisen siluetin, soveltuen niin rennompiin kuin puolimuodollisiin hetkiin.

Housuissa on rohkea yksityiskohta bränditekstillä reidessä, lisäten modernin twistin. “Bisnespuku tyylin” vekki etuosassa tuo ilmettä, erottaen ne perinteisistä verkkareista.

Vyötäröllä oleva joustava kiristysnyöri mahdollistaa yksilöllisen istuvuuden, kun taas stretch-viimeistely lisää liikkuvuutta ja käytännöllisyyttä erilaisissa tilanteissa. Sivutaskut täydentävät designin tarjoten kätevän säilytysratkaisun arjen tarvikkeille.

LES DEUX Ballier-mallisto tarjoaa tasapainoisen vaihtoehdon niille, jotka arvostavat vaatteiden monikäyttöisyyttä ja persoonallista tyyliä. Olipa kyseessä rento päivä kaupungilla tai puolimuodollinen tilaisuus, nämä housut ovat muodikas valinta yhdistäen parhaat puolet sekä mukavuudesta että tyylikkyydestä.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

LES DEUX

Brand:LES DEUX
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »