Saddler, Naisten ruskea olkalaukku

Naisten ruskea olkalaukku.

199.00

Varastossa

Tuotetiedot:

Saddler tarjoaa valikoimamme parhaat palat yksistä tyylikkäimmistä ja samalla laadukkaista miesten sekä naisten nahkaisista laukuista ja salkuista. Tämä naisten ruskea olkalaukku on tehty korkealaatuisesta nahasta, joka sopii niin päiväkäytölle kuin myös iltamenoihin.

Denise on ruskea olkalaukku, joka on saanut pehmeät, aavistuksen verran pyöreät muotonsa Saddlerilta. Denise on trendikäs laukku, joka tulee hyvin toimeen hameesi, neulepuserosi ja tietysti ihanien tennareittesi kanssa. Tämä olkalaukku on luonteeltaan menevä ja lähtee päivisin mukaan ostosreissuille ja hetken levon jälkeen on valmis illalliselle kavereiden kanssa. Laukun tikatut saumat antavat katu-uskottavuutta luovat itsevarmuutta.

Laukku sulkeutuu helposti kahdella piilotetulla magneettipainikkeella. Sen kaksi pientä lukollista nahkahihnaa sivuilla mahdollistavat laukun tyylikkään muotoilun muhkeasta, hieman kapeampaan kuosiin. Laukku pitää huolen siitä, ettei tärkeimmät tavarasi katoa sen pohjalle. Sen takaosassa on vetoketjullinen tasku, johon mahtuu esimerkiksi lompakko. Lisäksi se on haalinut sisäpuolelle kaksi pienempää taskua ja ulkopuolelle yhden. Tämä naisten ruskea olkalaukku on varusteltu myös säädettävällä, nahkaisella olkahihnalla ja messinginvärisillä metalliyksityiskohdilla.

 

Korkeus
24 cm
Leveys
28 cm
Syvyys
10 cm

Tarvittaessa kysy lisää Denisestä Asiakaspalvelustamme.

Brand

Saddler

Brands:Saddler
Malli:One Size
Valmistajan ID: 7311760283941-1-1-1-1

Materiaali ja hoito-ohje:
100% Nahka.