PBO Kea dress – kreppimekko

Musta mekko leveillä hihoilla

169.00

Tuotetiedot:

Jos etsit tyylikästä ja samalla mukavaa mekkoa, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin, Kea Dress on täydellinen valinta. Tämä musta kreppimekko on suunniteltu huolella tarjoten sinulle elegantin ja modernin ilmeen.

Kea Dressin erottuva piirre on sen upea kreppikangas. Vyötärönyörin ansiosta voit myös säätää mekon istuvuutta mieleiseksesi.

Mekon leveät hihansuut tuovat lisää tyylikkyyttä ja ilmavuutta. Ne tekevät Kea Dressista modernin ja muodikkaan vaihtoehdon, joka erottuu joukosta. Hihansuut lisäävät myös mukavuutta ja liikkumavaraa, joten voit tuntea olosi rennoksi ja itsevarmaksi.

Materiaalina on käytetty laadukasta 100% polyesteria, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kreppipinta antaa mekolle kauniin tekstuurin ja tekee siitä mielenkiintoisen ilman liiallista koristelua.

Tämä Kea Dress on samantyylinen kuin edellinen, mutta se tarjoaa oman persoonallisen twistinsä kullanvärisillä yksityiskohdilla ja leveillä hihansuilla. Se on monipuolinen valinta niin arkeen kuin juhlaankin, ja se takaa sinulle tyylikkään ja itsevarman ilmeen. Lisäksi sen musta väri tekee siitä ajattoman vaatteen, joka säilyy muodissa vuodesta toiseen.

Tee vaatekaappiisi tyylikäs lisäys hankkimalla Kea Dress tänään. Valmistaudu saamaan paljon ihailua tästä upeasta mekosta, joka korostaa parhaita puoliasi ja tekee jokaisesta päivästä erityisen.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

PBO

Brand:PBO
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »