Ril’s musta hame ESME

Musta pohjemittainen hame.

139.90

Tuotetiedot:

Etsitkö hametta, joka yhdistää tyylikkyyden ja ekologisen ajattomuuden? Tässä upeassa A-linjaisessa hameessa on kaikki tarvittavat ominaisuudet tehdäkseen vaikutuksen. Valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä, tämä hame on ympäristöystävällinen valinta. Sen laskeutuva kierrätetty polyesteri satiini antaa sille upean helmiäishohtoisen pinnan, joka erottuu edukseen.

Hameessa on kuminauhakiristys vyötäröllä, joka takaa mukavan istuvuuden ja tekee siitä helpon pukea päälle. Lisäksi se on suunniteltu A-linjaiseksi, mikä antaa sille selkeän ja tyylikkään ilmeen.

Tämä hame on monipuolinen valinta, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Voit yhdistää sen erilaisiin yläosiin ja asusteisiin luodaksesi juuri haluamasi tyylin. Sen pohjepituus tekee siitä elegantin vaihtoehdon erilaisiin tilaisuuksiin.

Hoito-ohjeet:

  • Älä käytä huuhteluainetta.
  • Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.

Tämä hame on valmistettu kierrätetystä materiaalista, mikä tekee siitä vastuullisen valinnan ympäristötietoisille kuluttajille. Sen helmiäishohtoinen satiinipinta antaa sille ylellisen ilmeen, joka erottuu joukosta. Olipa kyseessä sitten arkiasu tai juhlava tilaisuus, tämä hame on valmis tekemään vaikutuksen.

Tee ympäristötietoinen valinta ja lisää tämä upea kierrätetystä polyesteristä valmistettu hame vaatekaappiisi. Sen selkeäilmeinen tyyli ja laadukas materiaali tekevät siitä vaatteen, joka kestää aikaa ja tyylikkäänä pysyy.

Lisätiedot

Koko

, ,

Väri

Brand

Ril's

Brand:Ril's
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% kierrätetty polyesteri,