Ril’s housupuku, Diamond

Ril’sin tummansininen housupuku

329.90

Poista

Tuotetiedot:

Vuonna 1997 perustettu Ril’s kuuluu kotimaiseen Luhta-konserniin. Suosio perustuu aikaa kestävään designiin sekä kauniisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin. Huolella valitut materiaalit ja huippuluokan muotoilu yhdistettynä kohtuullisiin hintoihin luo täydellisen malliston laatua arvostavalle naiselle. Tässä Ril’sin tyylikäs housupuku Diamond naisille. Nimensä mukaisesti tämä housupuku on timantti jokaisen naisen vaatekaapissa.

Kaunis naisten syvänsininen housupuku Ril’siltä. Tässä yhdistyy kaikki, mitä täydelliseltä vaatteelta kaipaat. Kaunis v-pääntie luo juhlavuutta pukuun. Yksityiskohtaisuutta on lisätty kauniilla laskostuksilla. Pukuun kuuluu irrallinen vyö solmittavaksi vyötärölle. Käytännölliset taskut molemmilla sivuilla ja takana piilovetoketju. Housupuvussa leveät lahkeet ja täydellinen istuvuus.

Housupuvussa sisäpuolella silkinpehmeä vuori 100% asetaattia, joka lisää käyttömukavuutta. Ril’sin tyylikäs housupuku on käyttömukavuudeltaan ja trendikkyydeltään ykkösvaate juhlaan ja viikonloppumenoihin. Helppoa ja kaunista pukeutumista – jalkaan omat lempikengät ja olalle tyylikäs laukku.

Kysy lisää housupuvusta henkilökunnaltamme.

Brand

Ril's

Lisätiedot

Koko

, , ,

Brands:Ril's
Malli:Regular
Valmistajan ID: 6413692538319

Materiaali ja hoito-ohje:
82% triasetaatti, 18% polyesteri. Pesu enintään 30°C, ei rumpukuivausta. Vuori 100% asetaatti.