Saddler, Naisten musta nahkalaukku

Naisten musta nahkalaukku.

199.00

Varastossa

Tuotetiedot:

Saddler tarjoaa valikoimamme parhaat palat yksistä tyylikkäimmistä ja samalla laadukkaista miesten sekä naisten nahkaisista laukuista ja salkuista. Tämä naisten musta nahkalaukku on tehty korkealaatuisesta nahasta, joka sopii niin päiväkäytölle kuin myös matkustukseen.

Juliette on trendikäs ja tyylikäs laukku. Eikä mikä tahansa nahkalaukku, vaan korkealaatuinen ja kestävä sellainen. Laukku on sopeutunut hyvin arkiseen työelämään ja nauttii käytännöllisyydestä. Tämä naisten musta nahkalaukku kantaa joka päivä mukanaan pienen 13 tuuman läppärin ja lukuisia esitteitä. Vapaa-ajalla Juliettea motivoi lähteä matkustamaan ja on aina valmiina myös etätyömatkoihin. Tämä korkea nahkalaukku on parhaimmillaan aina muodissa olevan nahkarotsin, pitkän kellotetun hameen ja siistin paitapuseron kanssa, jota korostaa kauniit, ajattomat korut.

Laukku sulkeutuu helposti vetoketjulla, jonka avattua sisältä tavoittaa kaksi pienempää taskua, joista toinen on vetoketjullinen. Ulkopuolella on läpällä varustettu lokero ja hihnallinen nappikiinnitys. Lompakko ja puhelin löytyy helposti. Kullanväriset metalliset yksityiskohdat.

 

Korkeus
34 cm
Leveys
29 cm
Syvyys
12 cm

Tarvittaessa kysy lisää Juliettesta Asiakaspalvelustamme.

Brand

Saddler

Brands:Saddler
Malli:One Size
Valmistajan ID: 7311760283941-1-1-1-1-1

Materiaali ja hoito-ohje:
100% Nahka.