Saddler naisten ruskea olkalaukku Freja

Naisten nahkainen olkalaukku.

129.00

Varastossa

Tuotetiedot:

Saddler tarjoaa valikoimamme parhaat palat yksistä tyylikkäimmistä ja samalla laadukkaista miesten sekä naisten nahkaisista laukuista ja salkuista. Tämä naisten crossbody olkalaukku Freja on tehty korkealaatuisesta nahasta, joka sopii niin päiväkäytölle kuin myös iltamenoihin.

Saddler Freja olkalaukku. Trendikäs ja turvallinen valttikortti, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin. kaarevakantinen olkalaukku on käsituntumalta oikein pehmeää puhvelinnahkaa. Olkalaukun sisällä on kaksi pienempää taskua, joista toinen on vetoketjullinen. Nahkalaukussa on irrotettava sekä säädeltävä nahkainen olkahihna, jonka avulla saat kätesi tavoittamaan laukkusi helposti. Käytä laukkua esimerkiksi korkeavartisen saappaan ja kapean vyön kanssa.

Laukku sulkeutuu kätevästi vetoketjulla. Laukun kannen voi sulkea kätevästi myös magneettisella salvalla. 

Jokainen nahkatyyppi on ainutlaatuinen. Tämä pehmeästä puhvelinnahasta tehty laukku imee pigmenttiä ja ikääntyy eri tavalla ajan myötä. Muutokset ovat selkeämpiä vaaleassa nahassa, mikä lisää luonnetta ja antaa jokaiselle laukulle ainutlaatuisen värin, sävyn ja rakenteen.

17 cm
Leveys
23 cm
Syvyys
6,5 cm

Tarvittaessa kysy lisää Frejasta Asiakaspalvelustamme.

Brand

Saddler

Brands:Saddler
Malli:One Size
Valmistajan ID: 7311760874048

Materiaali ja hoito-ohje:
100% nahka.