Saddler ruskea olkalaukku Nicole

Naisten ruskea olkalaukku.

179.00

Varastossa

Tuotetiedot:

Saddler tarjoaa valikoimamme parhaat palat yksistä tyylikkäimmistä ja samalla laadukkaista miesten sekä naisten nahkaisista laukuista ja salkuista. Tämä naisten ruskea olkalaukku Nicole on tehty korkealaatuisesta nahasta, joka sopii niin päiväkäytölle kuin myös iltamenoihin.

Nicole on tummanruskea olkalaukku näyttävällä krokotiilikuosilla. Nicole on ainutlaatuinen laukku, joka tulee hyvin toimeen esimerkiksi revittyjen farkkujen, pitemmän paitapuseron ja tietysti tummanruskeiden nilkkureittesi kanssa. Tämä olkalaukku on luonteeltaan rohkea ja tekee ainoastaan ennalta-arvaamattomia, sponttaaneja valintoja. Laukku on aina valmis toimimaan, eikä jahkaile päätösten teossa.

Laukku sulkeutuu helposti vetoketjulla. Laukun takana on tasku, joka on kiinni magneettinapilla. Sinne mahtuu esimerkiksi kännykkä. Laukun sisällä on kaksi lohkoa ja yhteensä neljä eri taskua, joista yksi on vetoketjullinen.

Tämä naisten ruskea olkalaukku on varusteltu myös säädettävällä, nahkaisella olkahihnalla ja hopeanvärisillä metalliyksityiskohdilla.

 

Korkeus
18 cm
Leveys
24 cm
Syvyys
10 cm

Tarvittaessa kysy lisää Nicolesta Asiakaspalvelustamme.

Brand

Saddler

Brands:Saddler
Malli:One Size
Valmistajan ID: 7311760283293

Materiaali ja hoito-ohje:
100% Nahka.