Saddler, Naisten vaalea olkalaukku Inés

Naisten vaalea olkalaukku.

199.00

Varastossa

Tuotetiedot:

Saddler tarjoaa valikoimamme parhaat palat yksistä tyylikkäimmistä ja samalla laadukkaista miesten sekä naisten nahkaisista laukuista ja salkuista. Tämä naisten vaalea olkalaukku on tehty korkealaatuisesta mokkanahasta, joka sopii niin päiväkäytölle kuin myös iltamenoihin.

Inés on satumaisen tyylikäs olkalaukku, joka on tarkoitettu juuri sille oikealle kantajalle. Laukku on valmistettu korkealaatuisesta mokkanahasta, joka joustaa aavistuksen verran. Inés on ylellisen vaalea laukku, joka mätsää kaiken kanssa: vaaleat farkut,pitkän tai lyhyen mekon sekä lempihousujen kanssa – sinä määräät tyylin. Laukun vahvuuksia on sen käytännöllinen koko, jossa on esimerkiksi tilaa padille tai pienelle tietokoneelle. Koko tekee siitä täydellisen sekä työhön, että jokapäiväiseen käyttöön.

 

Laukku voidaan sulkea sekä magneeteilla että vetoketjulla. Laukkua voi tarvittaessa muokata pyöreänmuotoiseksikin. Sisällä on kaksi avointa taskua ja kolmannessa taskussa vetoketju. Laukussa on säädettävä, irrotettava olkahihna ja messinginväriset metalliset yksityiskohdat.

 

Korkeus
33 cm
Leveys
30 cm
Syvyys
17 cm

Tarvittaessa kysy lisää Inésistä Asiakaspalvelustamme.

Brand

Saddler

Brands:Saddler
Malli:One Size
Valmistajan ID: 7311760283743

Materiaali ja hoito-ohje:
100% mokkanahka.