Toimitusehdot

Verkkokaupan sopimusehdot


päivitetty 01.03.2021

Yleiset ehdot

Verkkokauppa on Paita-Baari Oy:n digitaalinen kauppapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan kauppiaan ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa. Paita-Baari Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka löytyvät tältä sivulta.
Paita-Baari Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä tarkoitetaan ennalta arvaamatonta tilauksen toimituksen muutosta, johon kauppias ei voi vaikuttaa. Kauppias on velvollinen ilmoittamaan ylivoimaisesta esteestä asiakkaalleen.

Asiakkuussuhde

Asiakkaalla on tilauksen yhteydessä velvollisuus toimittaa yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
Yritysasiakkaalta vaadimme yhteystietojen lisäksi y-tunnuksen sekä mahdollisen laskutusosoitteen.
Asiakkaan tiedot on tallennetaan Paita-Baari Oy:n asiakasrekistereihin ja niitä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Tietojanne saavat käsitellä verkkokaupan ylläpito ja tiedonkäsittelijät. Lue lisää tietosuojasta.


Hinnat

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta ei toimituskustannuksia, ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on virhe, ei tuotetta myydä selvästi alempaan hintaan, mikäli virhe on oletettavissa.
Paita-Baari Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

Takuu

Takuu märäytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Takuukorjaus tehdään valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Huoltoaika-arvio on noin 10-15 arkipäivää.
Aiheettomien huoltokäyntien kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Paita-Baari Oy ei ole vastuussa asiakkaan aiheuttamista vahingoista. Aiheettoman huollon kulut ja Paita-Baari Oy:lle aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.
Jos tuotteessa on virhe, sinulla on oikeus hyvitykseen jos:
• Tavara ei sovi käyttötarkoitukseen.
• Tavara ei vastaa tietoja.
• Tavara kestää lyhyemmän aikaa kun perustellusti voi odottaa.
• Tavara ei ole pakattu asianmukaisella tavalla sen säilyttämiseksi tai suojaamiseksi.
• Tavaralle ei ole annettu riittäviä asennus- ja käyttöohjeita suomen- ja ruotsinkielellä.
• Tavara ei täytä turvallisuusvaatimuksia.
Emme ole vastuussa tavaroiden tavanomaisesta kulumisesta, vääränlaisessa käsittelyssä, ohjeiden laiminlyönnistä tai luovutuksen jälkeen sattuneista tapaturmista.

Verkkomaksu

Verkkomaksamisen palveluntarjoaja on Paytrail Oy, Kassa-sivulta Siirry maksamaan -painike ohjaa teidät Paytrail Oy:n maksupalveluun.

On hyvä tarkastaa verkko-osoitteen oikeellisuus maksutapahtumaa tehdessä, sillä vain Paytrail Oyj käsittelee maksukorttien tietoja.
Maksuhetkeä lukuunottamatta meillä ei myöskään ole tarvetta pankkikorttinne numeroihin, voimassaolopäivään tai cvc-turvanumeroon. Näitä tietoja rikolliset saattavat kalastella esim. soittamalla, sähköpostilla tai muutoin tekeytymällä kauppiaaksi. Älä luovuta maksutietojasi huijareille. Jos teiltä yritetään saada maksutietojanne, tehkää asiasta ilmoitus poliisille.


Maksuvelvollisuus

Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt tilauksen maksuvelvollisuuden.
Toimitus
Paita-Baari Oy pidättää oikeuden siirtää rahtimaksun asiakkaan maksettavaksi suurien tilauksien yhteydessä, mikäli lisäkuluja ei voida kohtuudella laskea. Olemme tuolloin yhteydessä asiakkaaseen, jolloin asiakkaalla ja kauppiaalla on mahdollisuus perua kauppa, ellei kustannuksista päästä sopimukseen.
Tarkasta tuotteiden virheettömyys sekä käytettävyys tilauksen saapuessa. Peruutusoikeus menetetään, kun tuote otetaan käyttöön tai sinetti avataan.


Palautusoikeus

• Verkkokaupassa on 14 vuorokauden palautusoikeus.
• Asiakkaalle erikseen räätälöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta.
Palautusoikeudet määräytyvät kuluttajasuojalain mukaisesti.
Palautuksen voit tehdä postitse, matkahuollon kautta tai viemällä tuotteen suoraan toimipisteelle. Vastaanotettu palautus kirjataan asiakastilille. Tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Kuluttaja vastaa palautuksesta muodostuneista kustannuksista.

Myymäläpalautus: varmista että sinulla on esittää kuitti.

Palautus postin kautta

Pakkaa tuote hyvin, tai niin kuin se oli sinulle toimitettaessa, ettei se vaurioidu matkalla. Liitä mukaan asiakaspalautuslomake. Jos et voi tulostaa lomaketta, liitä mukaan kuitti ja paperi, johon kirjoitat yhteystietosi sekä syyn palautukselle. Asiakaspalautuksessa tarvitsemme myös tilinumerosi.

Paytrail

Palautukset tehdään aina sille tilille, jolta maksu on alun perin suoritettu.

Peruuttaminen

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muutoin, viimeistään 14 päivän kuluttua. Ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla tai palautettavan tavaran mukana toimitettavalla ilmoituksella.
Ilmoitamme peruutuksen vastaanotosta viipymättä, esimerkiksi sähköpostilla, peruutusilmoituksen saapuessa.
Palvelutuotteilla tai digitaalisella sisällöllä ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu, tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu sinun annettua suostumuksesi toimittamisen aloittamiseen ja jos peruutusoikeuden puuttumisesta on kerrottu ennakkoon.

Yritysasiakkaan lisäehdot

Paita-Baari Oy ei vastaa tuotteen tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Verkkokaupan korvausvastuu rajoittuu sopimusehdoissa kuvattuihin tapoihin. Tuotevirhevastuu rajoittuu kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.
Ylivoimaisen esteen sattuessa Paita-Baari Oy ei ole velvollinen toteuttamaan tilausta, ellei estettä voida kohtuudella ylittää.
Tällaisessa tilanteessa Paita-Baari Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia ja voi purkaa sopimuksen.

Tilausvahvistus

Saatte tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostilla.


Tilaamalla hyväksyt nämä sopimusehdot.
Paita-Baari Oy
Puskantie 12
60100 Seinäjoki
y-tunnus: 0788532-3