Erikoisvaateliike Seinäjoen keskustassa

Merkkivaateliike Seinäjoen keskustassa.

Paita-Baari Seinäjoki

Puskantie 12
60100 Seinäjoki
p. 06 423 2753
paita-baari@paita-baari.fi

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 10-16

Sijainti kartalla

Historia

Paita-Baari on vuonna 1961 perustettu, miesten ja naisten merkkivaateliike Seinäjoen keskustassa. Yrityksen perusti Jaakko Peltola, joka nimesi myymälän Jaakon Paita-Baariksi. Pienessä vaateliikkeessä, entiseltä sijainniltaan kauppakadulla, myytiin aikoinaan ainoastaan miesten laadukkaita kauluspaitoja sekä solmioita. Ainutlaatuisesta ammattitaidosta sekä palvelusta tunnettu Peltola toimi yrittäjänä 1980-luvun puoleen väliin, jolloin päätti jäädä eläkkeelle ja luopua liiketoiminnastaan. Uudeksi yrittäjäksi ryhtyi Helvi Pollari, joka ensi töikseen laajensi myymälän valikoiman kattamaan koko miesten pukeutumisen kirjon. Perheyrityksenä siitä asti toiminut kivijalkamyymälä on näihin päiviin saakka laajentanut toimintaansa ja kattaa tänä päivänä miesten vaatteiden lisäksi myös naisten pukeutumisen. 60-luvulta asti säilyneitä perinteitä, kuten asiakaspalvelua sekä laatua noudattava yritys toimii tänä päivänä jo kolmannessa sukupolvessa. Myymälät sijaitsevat kivijalkana Seinäjoella ja Tuurissa, sekä vuodesta 2021 lähtien toimii myös valtakunnallisena verkkokauppana.

Valikoima

Valikoimastamme Seinäjoelta löytyvät laadukkaat merkkivaatteet aina arkeen sekä juhlaan niin miehille, kuin naisillekin. Miesten valikoimasta löytyvät ennen kaikkea laadukkaat kauluspaidat, neuleet, farkut, takit sekä monet muut arki- ja juhlavaatteet. Perusvalikoiman lisäksi Seinäjoen myymälä on erikoistunut vahvasti miesten pukuihin, joista löytyvät laajat valikoimat eri mitoituksilla olevista puvuista. Lisäksi saatavana ovat myös smokit sekä frakit, joiden saatavuudesta voit kysyä etukäteen henkilökunnaltamme. Erikoispalveluna teetämme myös mittatilauspukuja. Jos koet, että puvun hankinta on kerta toisensa perään jatkuvaa etsimistä ja sovittamista niin voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä ja varata ajan mittatilauspuvulle.

Naisten vaatteiden valikoimasta löytyvät laadukkaat kotimaiset sekä kansainväliset huippumerkit, kuten Andiata, Marc O’ Polo, PBO, Ril’s, Mos Mosh sekä Parajumpers. Naisten erikoisuuksina ovat muun muassa laaja valikoima juhlamekkoja moneen eri tilaisuuteen. Lisäksi naisille löytyvät upeat neuleet, housut, farkut sekä paitapuserot, jotka ovat valmistettu laadukkaista, ihanista luonnonmateriaaleista. Järjestämme naisille myös erilaisia tapahtumia, joista ylivoimaisesti suosituin on Andiata-päivä, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Andiata-päivillä voit tutustua laajennettuun valikoimaan kotimaisen vaatevalmistajan upeista uutuuksista.

Seinäjoen myymälässä sinua palvelevat Carita, Juho, Jukka, Kirsi, Seija sekä Toini. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua aina tyylikkään asukokonaisuuden valinnassa.

Yrityksille

Paita-Baari ei ole ainoastaan paikka yksityisasiakkaille löytääkseen laadukkaita vaatteita ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia, vaan olemme myös yritysten luotettava kumppani. Ymmärrämme, että yrityksen menestyksellä on monia ulottuvuuksia, ja työntekijöidesi tyylikkäällä pukeutumisella voi olla suuri merkitys yrityksen imagon luomisessa ja ylläpitämisessä. Siksi tarjoamme laajan valikoiman yrityspalveluita, jotka räätälöidään täysin yrityksesi tarpeisiin.

Etsitpä sitten yrityksesi työntekijöille tyylikkäitä pukuja, kauluspaitoja tai muita pukeutumistarvikkeita, meiltä löytyy laaja valikoima vaihtoehtoja. Panostamme laatuun, ja kaikki tarjoamamme vaatteet ovat huippumerkkejä, jotka kestävät aikaa ja näyttävät hyvältä. Haluamme auttaa yritystäsi loistamaan, oli kyseessä sitten päivittäinen työpuku, edustava bisnespuku tai vaikkapa juhla-asu.

Paita-Baarin yrityspalvelut perustuvat vuosikymmenten kokemukseen ja asiantuntemukseen. Yrityksemme henkilökunta ymmärtää, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi lähestymme jokaista projektia yksilöllisesti. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot yrityksesi tarpeisiin.

Ei ole väliä, onko yrityksesi suuri vai pieni, tarjoamme aina saman korkean laadun ja omistautuneisuuden palvellaksemme sinua parhaamme mukaan.

Ota yhteyttä meihin, niin voimme keskustella lisää siitä, miten voimme palvella yritystäsi.