MATEX persikka rusetti taskuliinalla

Persikan värinen juhlarusetti.

35.90

Varastossa

Tuotetiedot:

Persikan värinen juhlarusetti taskuliinalla Matexilta.  Persikan sävyinen juhlava miesten rusetti mukana tulevalla taskuliinalla.

Saatavana isommissakin määrissä. Ota yhteyttä tarvittaessa.

Materiaalikoodi: 9331-40

Materiaali 100% polyesteri.

 

Matex

Matex Oy valmistaa laadukkaita kotimaisia kravatteja ja rusetteja laatutietoisille ja aikaansa seuraaville kuluttajille. Matex tarjoaa korkealaatuisia ja silmäätekeviä solmioita joiden kuosit ja värit seuraavat kansainvälisiä trendejä. Unohtamatta pohjoismaalaisia makutottumuksia, joihin lukeutuvat hillityt värisävyt sekä kuvioinnit. Laadukkaat materiaalit saapuvat Suomeen Euroopasta.

Matex solmio on monelle kuluttajalle tuttu kotimaisuuden, korkean laadun ja yksilöllisten solmioiden valmistaja. Mallistot uudistuvat sekä kehittyvät jatkuvasti. Laatua valvotaan koko solmion valmistusprosessin ajan, leikkuusta pakkaukseen.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Matex Oy:lle avainlippu alkuperämerkin. Avainlippu on tutkitusti suomalaisen tuotteen ja palvelun tunnus. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippu on rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki.

Brand

Matex

Brand:Matex
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% polyesteri.