Mittatilauspuku

Mittatilauspuku aloitetaan sopivan kankaan valinnalla.

Mittatilauksesta lyhyesti

Mittatilauspuku-palvelu on erikoisalaamme. Jos koet hankalaksi löytää kriteerejäsi täyttävää tai muuten hyvin istuvaa pukua, voit harkita mittatilauksena teetettyä pukua.

Mittatilauspukuja valmistetaan yhteistyössä suomalaisen pukuvalmistaja Turon kanssa. Valittavanasi on useista kymmenistä kangasvaihtoehdoista sisävuoriin ja yksilöllisiin nappeihin.

Järjestämme mittatilauspukupäiviä keväällä sekä syksyllä aina etukäteen
ilmoitetulla päivämäärällä.

Mikä on mittatilauspuku?

Mittatilauspuku on käyttäjän omiin mittoihin teetetty juhla- tai työkäyttöön soveltuva puku. Mittaan tehdyssä puvussa laatu sekä istuvuus ovat sen tärkeimpiä prioriteetteja. Hyvin istuvassa puvussa on hyvä työskennellä, eikä laadukkaasta kankaasta valmistettu puku näytä ensimmäisten käyttökertojen jälkeen kulahtaneelta. Mittatilauksena tehty puku on siis personoidusti valmistettu, omia tarpeita vastaaviin tilanteisiin. Oli kyseessä sitten oma unelmahääpuku, tyylikäs iltapuku tai käytännöllinen työpuku.

Miksi valita mittatilauspuku?

Mittatilauspuku on helppo, ainutlaatuinen sekä laadukas vaihtoehto jokaiselle, joka tavoittelee täydellistä pukukokonaisuutta. Omat mitat tallennetaan kauppiasjärjestelmään, joka mahdollistaa myös nopean puvun tai muun mittavaatteen hankinnan seuraavalla kerralla. Mikäli mitat muuttuvat, on tietoihin mahdollista tehdä korjauksia sekä hienosäätöjä. Tietosi ovat siis aina valmiina seuraavalle ideallesi.

Milloin mittatilauspuku kannattaa ostaa?

Omakohtaisiin mittoihin teetetty puku on oikea vaihtoehto silloin, kun valmista pukua on lähes mahdoton löytää tai etsinnässä on jotain tavallisesta poikkeavaa. Useimmat asiakkaamme ovat kokeneet hankalaksi löytää omalle vartalolle istuvaa pukua. Ongelmat ovat usein hartioiden leveys suhteessa vyötäröön, paksut käsivarret sekä reidet, raajojen pituus tai epätasaisuus, virheasennot ryhdissä, vatsakkuus sekä muut eroavuudet. Mittapuku mahdollistaa usein villeimmätkin ideat, mitä puvulta voi odottaa. Silloin voi leikitellä vapaasti kankailla, napeilla sekä eri värisillä sisävuorilla, joita normaalisti valmispuvuista ei löydy.

Mitä mittatilauksena voidaan valmistaa?

Mittatilauksena voidaan valmistaa kaksi- ja kolmiosaisten pukujen lisäksi smokkeja, irtotakkeja eli bleisereitä, yksittäisiä housuja sekä villakankaasta valmistettuja ulkotakkeja, eli kansankielellä villakangastakkeja. Jokaiseen tuotteeseen on valittavissa sille tyypillisiä kankaita.

Mikä tulee puvun hinnaksi?

Mittatilauksena tehdyn puvun hinta määräytyy aina valitun kankaan perusteella. Mittatilauspuvuissa käytetyt kankaat ovat laadukkaita, italialaisien kangasvalmistajien kankaita, joiden hinnat nousevat kangastiheyden kasvaessa. Edullisimmat puvut maksavat 800 € euroa. Astetta kalliimmat puvut maksavat noin 1200 € ja ovat keskiluokkaa mittatilauspuvuissa. Pukukankaista löytyvät myös kalliimmat vaihtoehdot, jotka ovat maineikkaan kangasvalmistaja Loro Pianan kankaita. Näistä kankaista valmistetut puvut ovat hintaluokaltaan 1800 € ja eteenpäin.

Miten prosessi toteutetaan?

Mittatilauspuvut toteutetaan yhteistyössä Suomalaisen pukuvalmistaja Turon kanssa. Järjestämme aina keväisin sekä syksyisin, hyvissä ajoin ennen juhlasesonkeja, mittapukupäivät. Ensimmäisenä sovitetaan mahdollisimman lähelle istuva sovituskappale. Tämän jälkeen sovituskappaleesta voidaan ottaa yhteensä noin 70 mittamuutoskohtaa, jotka kirjataan ylös järjestelmään. Tämän jälkeen päästään valitsemaan kangas, sisävuori sekä napit. Lisäksi voidaan valita, tuleeko pukuun ryhdikkäät pystykaulukset, kaksirivinen napitus, housuun upslaaki taikka takkiin paikkataskut. Prosessi kestää noin tunnin verran, jossa alan ammattilaiset ovat mukana.

Miksi valita meidät?

Olemme luoneet pitkää uraa miesten pukeutumisen parissan vuosikymmenten ajan, joiden aikana meille on muodostunut vankka kokemus sekä asiantuntijuus miesten pukuja sekä vaatetusta kohtaan. Lisäksi meidän laajasta valikoimastamme löytyvät kaikki oheistuotteet, mitä pukua tarvitseva mies voi kaivata. Olemme luotettava toimija sekä paikallinen yritys Etelä-Pohjanmaan alueella, Seinäjoen keskustassa.