Andiata alanis neule – musta

Tyköistuva musta neule.

259.00

Tuotetiedot:

Tämä tyköistuva musta neule on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta merinovillasekoitteesta, joka koostuu 90% merinovillasta ja 10% kashmirista. Tämä yhdistelmä tekee neuleesta erityisen pehmeän, lämpimän ja mukavan pitää yllä.

Neuleessa on pyöreä pääntie, joka antaa sille klassisen ja monikäyttöisen ilmeen. Pitkät hihat lisäävät sen mukavuutta ja mahdollistavat sen käytön viileämmilläkin säillä.

Mallin pituus on 179 cm, ja hänellä on yllään koko S, mutta tässä tuotteessa suosittelemme harkitsemaan kokoa M. Koon M pituus keskeltä takaa on noin 57 cm, mikä tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka haluavat neuleen, joka on tarpeeksi tyköistuva, mutta ei kuitenkaan liian lyhyt.

Tuotteessa käytetty merinovilla on mulesing-vapaata, mikä tarkoittaa, että villa on peräisin eläimistä, jotka eivät ole joutuneet mulesing-käytäntöjen uhreiksi. Tämä tekee neuleesta eettisen ja vastuullisen vaihtoehdon.

Neuleen hoito on helppoa – suosittelemme käsinpesua, jotta varmistetaan sen säilyminen parhaassa mahdollisessa kunnossa. Käsinpesu auttaa säilyttämään villan pehmeyden ja estää kutistumisen. Kuivataan tasaisella alustalla, mieluiten vaakasuorassa, jotta neule säilyttää muotonsa.

Tämä musta neule on monipuolinen ja tyylikäs vaatekappale, joka sopii erinomaisesti moniin eri tilanteisiin. Se on täydellinen valinta viileisiin päiviin, ja sen laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkäikäisyyden ja tyylikkyyden vuosien varrella.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »