Andiata tummansininen Alanis neule

sininen ripattu neule

259.00

Tuotetiedot:

Tummansininen villaneulepaita, jossa kaunis kudottu ribbi-kangas. Pyöreällä pääntiellä.

Tämä tyköistuva neule on valmistettu ylellisestä italialaisesta merinovillasekoitteesta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että mukavuutta. Neuleessa on pyöreä pääntie ja pitkät hihat, jotka tekevät siitä monipuolisen vaatekappaleen.

Mallimme on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa S, joten voit ottaa siitä viitettä oman kokosi valitsemiseen. Jos haluat hieman väljemmän istuvuuden, koon M pituus keskeltä takaa on noin 57 cm.

Materiaalina käytetään erittäin laadukasta merinovillaa (90%) ja lisäksi 10% cashmerea, mikä tekee neuleesta pehmeän, lämpimän ja ylellisen tuntuisen. Tärkeä huomio on, että tuotteessa käytetty villa on mulesing-vapaata, mikä kertoo vastuullisesta ja eettisestä tuotannosta.

Tämä neule vaatii erityistä hoitoa, jotta se säilyttää laadukkuutensa pitkään. Suosittelemme käsinpesua, jotta villa säilyy pehmeänä ja kauniina. Tämä neule on erinomainen valinta, jos haluat tyylikkään ja istuvan vaatteen, joka pitää sinut lämpimänä ja mukavana, samalla tukien vastuullista tuotantoa.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »