Andiata mustat Catryn housut

2/23

229.00

Tuotetiedot:

Nämä hieman lahkeista levenevät housut ovat täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Ne on valmistettu miellyttävästä stretch-jersey-materiaalista, mikä tekee niistä erityisen mukavat päällä. Housuissa on tyylikkäitä tikkausyksityiskohtia saumoissa, jotka lisäävät niiden hienostunutta ulkonäköä. Lisäksi edessä on halkiot, jotka tuovat housuihin liikkumavaraa ja lisäävät tyylikkyyttä.

Mallimme on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa 36, joten voit ottaa siitä viitettä oman kokosi valitsemiseen. Koon 38 sisäsauman pituus on noin 83 cm, joten se sopii erinomaisesti monenlaisille pituuksille.

Housujen materiaali koostuu 68% viskoosista, 27% polyamidista ja 5% elastaanista, mikä tekee niistä joustavat ja muotoa säilyttävät. Tämä mahdollistaa mukavan istuvuuden ja liikkumisen vapauden.

Housut on helppo pitää siistinä, sillä ne voi pestä hellävaraisesti koneessa 30 asteessa. Voit myös iloita siitä, että housujen kangas on saanut OEKO-TEX -sertifikaatin, mikä takaa sen, että se on valmistettu ympäristöystävällisin ja turvallisin perustein.

Nämä housut ovat loistava valinta, jos arvostat mukavuutta ja tyylikkyyttä samassa vaatteessa, ja haluat varmistaa, että vaatteesi on valmistettu korkealaatuisesti ja vastuullisesti.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »