Andiata printtihame Gail 80

tummansininen juhlava puolihame.

229.00

Tuotetiedot:

Andiatan elegantti hame huokuu laadukkuutta ja tyyliä. Pohjemittainen leikkaus ja kauniisti levenevä helma tekevät siitä ainutlaatuisen ja naisellisen. Hameessa on käytetty korkealaatuista FSC-sertifioitua italialaista viskoosikangasta, mikä ei ainoastaan tarjoa ylellisen pehmeää laskeutumista vaan myös kertoo sitoutumisesta kestävään uuden luomiseen.

Piilovetoketju takana lisää hameen siisteyttä ja tyylikkyyttä. Hameen pituus, noin 85 cm, tekee siitä monikäyttöisen ja sopivan moniin tilaisuuksiin. Malli on 179 cm pitkä, käyttäen kokoa 36, mikä antaa viitettä hameen istuvuudesta eri kokoisilla henkilöillä.

Tämä hame ei ole pelkästään muodikas vaatekappale, vaan myös ympäristötietoinen valinta. Sen 100% FSC-sertifioitu viskoosi on valmistettu kestävistä metsistä peräisin olevasta selluloosasta. Lisäksi pesuohjeet korostavat hameen pitkäikäisyyttä ja helppohoitoisuutta, suositellen hellävaraista konepesua 30ºC:ssa.

Kokonaisuutena tämä hame yhdistää tyylikkään muotoilun, laadukkaan materiaalin ja ympäristöystävällisyyden, luoden vaatteen, joka ei ainoastaan korostu tyylin, vaan myös vastuullisuuden osalta.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% viskoosi.