Andiata Kathy paitapusero

tummansininen pohjaväri.

179.00

Tuotetiedot:

Tämä rento, Andiatan lyhythihainen pusero yhdistää mukavuuden ja tyylin korkealaatuisella otteella. Valmistettu pehmeästi laskeutuvasta FSC-sertifioidusta italialaisesta viskoosikankaasta, tämä pusero tarjoaa ylellisen tunteen ja samalla heijastaa sitoutumista kestävään metsätalouteen.

Puserossa on tyylikkäät kaulukset ja napit edessä, jotka antavat sille huolitellun ilmeen. Malli, joka on 180 cm pitkä, esittelee puseroa koossa S, mikä antaa viitettä istuvuudesta eri kokoisilla henkilöillä. Koko M:ssä puseron pituus keskeltä takaa on noin 68 cm, luoden rentoa ja monipuolista vaatekappaletta.

100% FSC-sertifioitu viskoosi takaa paitsi laadun myös ympäristöystävällisyyden. Puseron hellävarainen konepesu 30ºC:ssa korostaa sen helppohoitoisuutta ja antaa vihjeitä siitä, miten voit pitää huolta tästä laadukkaasta vaatteesta pitkällä aikavälillä.

Tämä lyhythihainen pusero ei ole vain rento vaatekappale, vaan se on myös vastuullinen valinta, joka yhdistää mukavuuden, tyylin ja ympäristötietoisuuden.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »