Andiata vaalea Laure neule

2/23

369.00

Tuotetiedot:

Tämä roll-neck neule on erittäin hienostunut valinta, joka tarjoaa sekä mukavuutta että tyylikkyyttä. Neuleessa on rento istuvuus, joka tekee siitä erityisen mukavan päällä. Lisäksi siinä on raglanhihat, jotka tuovat tyylikkään ilmeen, sekä resorit helmassa ja hihansuissa, jotka antavat neuleelle viimeistellyn ulkonäön.

Neule on valmistettu korkealaatuisesta merino-cashmere -sekoitteesta (70% merinovilla, 30% cashmere), mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja lämpimän. Tämä materiaalisekoitus takaa myös neuleen kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Mallimme on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa S, joten voit ottaa siitä viitettä oman kokosi valitsemiseen. Koon M pituus keskeltä takaa mitattuna on noin 56 cm.

Tämä neule ansaitsee erityishoitoa säilyttääkseen laadukkuutensa. Suosittelemme käsinpesua, jotta merino-cashmere -sekoite säilyttää pehmeytensä ja kauniin ulkonäkönsä. Tämä neule on täydellinen valinta, jos haluat yhdistää tyylikkyyden ja mukavuuden samassa vaatteessa ja arvostat korkealaatuista materiaalia. Se sopii mainiosti niin arkeen kuin erityisiin tilaisuuksiinkin.

Lisätiedot

Koko

, ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »