Andiata jersey-paita Ronee t musta

musta

229.00

Tuotetiedot:

Tämä Ronee t-niminen pusero on valmistettu erittäin joustavasta jersey-materiaalista, mikä tekee siitä erittäin mukavan ja istuvan. Siinä on klassinen pyöreä pääntie, joka antaa puserolle ajatonta tyylikkyyttä. Puserossa on pitkät hihat, jotka on viimeistelty pehmeällä tekokarvalla ja nappikiinnityksellä ranteissa, tuoden lisämukavuutta ja tyylikkyyttä.

Tämä pusero on suunniteltu huomioiden monipuolisen käyttämisen, ja se sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin. Koossa 38, ja sen pituus keskeltä takaa on noin 65 cm. Mallimme on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa 36, joten voit ottaa siitä viitettä oman kokosi valitsemiseen.

Puseron materiaali koostuu pääosin viskoosista (60%), mikä tekee siitä hengittävän ja miellyttävän iholla. Lisäksi siinä on 35% polyamidia ja 5% elastaania, mikä antaa sille joustavuutta ja muotoa säilyttävän ominaisuuden. Ranteiden pehmeä tekokarvavuori koostuu 80% modakryylistä ja 20% polyesteristä, joka lisää lämpöä ja mukavuutta kylminä päivinä.

Tämä pusero on OEKO-TEX -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Voit pitää mielessäsi, että tuote on valmistettu kestävin perustein.

Puseron hoito on vaivatonta, sillä voit pestä sen hellävaraisesti koneessa 30 asteessa (ranteikkojen kohdalla suosittelemme kemiallista pesua) pitäen huolta siitä, että se säilyttää kauneutensa ja laadukkuutensa pitkään. Tämä pusero on täydellinen valinta, jos etsit tyylikästä ja mukavaa vaatetta, joka sopii eri tilanteisiin ja on valmistettu kestävällä tavalla.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »