Ale!

Andiata Sera neulemekko beige

Beige

289.00

Tuotetiedot:

Klassinen beige neulemekko Andiatalta. Vyötärönyöri ja tyylikäs yksityiskohta sivusaumassa.

Tämä on aivan ihastuttava klassinen neulemekko, joka on valmistettu laadukkaasta italialaisesta merinovillasekoitteesta. Tämä mekko tarjoaa sekä tyylikkyyttä että mukavuutta yhdessä paketissa. Se on varustettu pyöreällä pääntiellä, pitkillä hihoilla ja suoralla siluetilla, mikä tekee siitä monipuolisen vaatekappaleen.

Mekossa on myös hieno yksityiskohta: irrotettava vyö. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden säätää mekon istuvuutta ja korostaa vyötäröäsi halutessasi. Mallimme on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa S, joten voit ottaa siitä viitettä oman kokosi valitsemiseen. Jos etsit hieman väljempiä mittoja, koon M pituus keskeltä takaa on noin 122 cm.

Materiaalina käytetään laadukasta merinovillaa (90%) ja lisäksi 10% cashmerea, mikä tekee mekosta erittäin pehmeän ja lämpimän. Tärkeä huomio on, että tuotteessa käytetty villa on mulesing-vapaata, mikä kertoo eettisestä ja vastuullisesta tuotannosta.

Tämä neulemekko vaatii erityistä hoitoa säilyttääkseen kauneutensa ja laadukkuutensa. Suosittelemme käsinpesua, jotta villa säilyy pehmeänä ja kestävänä. Tämä mekko on täydellinen valinta, jos haluat yhdistää tyylikkään ulkonäön ja mukavuuden samassa vaatteessa, ja arvostat vastuullista tuotantoa.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »