Andiata Stefania mekko

2/23

299.00

Tuotetiedot:

Tämä pitkähihainen, polvipituinen mekko on tyylikäs ja monikäyttöinen valinta. Siinä on pyöreä pääntie ja käytännöllinen vetoketju takana, mikä helpottaa pukemista. Mekko on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta kankaasta, mikä takaa sen laadun ja kestävyyden. Mekko on vuoriton, mikä antaa sille kevyen ja ilmavan tunteen.

Mallimme on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa 36, joten voit ottaa siitä viitettä oman kokosi valitsemiseen. Koon 38 pituus on noin 115 cm, mikä tekee siitä polvipituisen.

Mekon materiaali koostuu 52% polyamidista, 42% modaalista ja 6% elastaanista, mikä tekee siitä joustavan ja mukavan päällä. Tämä yhdistelmä mahdollistaa mekon istuvuuden ja liikkumavaran.

Mekon hoito on helppoa, sillä voit pestä sen hellävaraisesti koneessa 30 asteessa. Tämä mekko on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja laadukasta vaatetta, joka sopii erilaisiin tilaisuuksiin ja on helppohoitoinen. Se on valmistettu huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista ja tarjoaa sinulle tyylikkään ilmeen ja mukavuutta samassa paketissa.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

Andiata

Brand:Andiata
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »