BOSS nahkahanskat Hainz-ME

Musta nahkahanska.

89.95

Tuotetiedot:

Tyylikkäät hansikkaat pehmeästä nappanahasta, joissa on kosketusnäytöille sopivat sormenpäät, villasekoitevuori ja metallinen BOSS-logo. Ostaessasi tämän tuotteen, tuet vastuullista nahantuotantoa Leather Working Groupin (LWG) kautta. Käytämme ainoastaan ruoka- ja nahkateollisuuden sivutuotteina syntyneitä eläinten ihoja.

Nämä BOSS-hansikkaat ovat valmistettu laadukkaasta lampaannahasta ja niissä on käytännölliset kosketusnäytöille sopivat sormenpäät, jotka mahdollistavat älylaitteiden käytön myös hansikkaat kädessä. Villasekoitevuori pitää kätesi lämpiminä kylmällä säällä ja tekee hansikkaista erityisen mukavat. Metallinen BOSS-logo viimeistelee näiden hansikkaiden tyylikkään ulkonäön.

Ostamalla nämä hansikkaat tuet vastuullista nahantuotantoa Leather Working Groupin (LWG) kautta, mikä merkitsee, että tuote täyttää tiukat ympäristö- ja eettiset standardit. Käytämme ainoastaan elintarviketeollisuuden sivutuotteina syntyneitä eläinten ihoja, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää tuotantoa.

Hansikkaat ovat valmistettu 100% lampaannahasta ja vuori on valmistettu 70% villasta ja 30% polyamidista. Hoito-ohjeena on välttää pesua, valkaisua, rumpukuivausta ja silitystä. Suosittelemme hellävaraista kemiallista kuivapesua (F). Nämä hansikkaat ovat ylellinen ja vastuullinen valinta, joka yhdistää tyylin ja eettisen omantunnon.

Lisätiedot

Koko

, ,

Väri

Brand

BOSS BLACK

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »