BOSS regular-fit villaneule Botto-L

ohut merinoneule viininpunainen

129.95

Tuotetiedot:

BOSS Menswearin viininpunainen monipuolinen neulepaita Botto-l. Tämä tyylikäs neulepaita on varustettu brodeeratulla logolla vasemmalla rinnassa, tuoden sille tunnistettavaa tyylikkyyttä. Paita on leikattu tavalliseen regular-fit mitoitukseen, mikä tekee siitä helpon kerrostaa muiden vaatteiden kanssa, ja se sisältää brändin tunnusomaisen raidan kaula-aukon sisäpuolella.

Tämä tuote kuuluu BOSSin RESPONSIBLE-tuotevalikoimaan. Joissa käytetään aina vähintään 60 % kestävämpiä raaka-aineita. Tämä tuote on valmistettu vastuullisesti hankitusta ja sertifioidusta villasta. Vastuullisesti hankittu villa tarkoittaa, että se ei ole peräisin mulesing-menetelmää käyttävistä lähteistä ja että se täyttää eläinten hyvinvoinnin Viiden Vapauden standardit.

Neulepaidan ominaisuudet:

  • Regular-fit mitoitus tarjoaa mukavuutta istuvuuteen ja mahdollisuuden kerrospukeutumiseen.
  • Pyöreä pääntie eli crew neck lisää klassista ilmettä.
  • Pitkät hihat ja resorit hihansuissa pitävät sinut lämpimänä ja tyylikkäänä.
  • Normaali pituus sopii monenlaisiin tilanteisiin ja tyyleihin.

Tämä BOSSin neulepaita ei ainoastaan korosta tyyliäsi, vaan myös osoittaa brändimme sitoutumisen vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Se on monipuolinen vaatekappale, joka sopii sekä rentoihin että muodollisiin tilaisuuksiin ja on samalla valmistettu kestävistä raaka-aineista.

Brand

BOSS BLACK

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% villa.