BOSS Sininen stretch farkku Delaware3-1

Siniset stretch-farkut

159.95

Tuotetiedot:

BOSSin siniset stretch-farkut, Delaware3-1, ovat loistava lisäys jokaisen miehen vaatekaappiin. Nämä farkut yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja erinomaisen käyttömukavuuden saumattomasti.

Farkkujen sininen sävy on klassinen ja monipuolinen, mikä tekee niistä täydellisen valinnan moniin eri tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten rento viikonloppupukeutuminen, töihin meneminen tai illanvietto ystävien kanssa, Delaware3-1-farkut pitävät sinut tyylikkäänä ja mukavana.

Stretch-materiaali antaa näille farkuille joustavuutta, mikä tarkoittaa, että voit liikkua vapaasti ja tuntea olosi mukavaksi koko päivän ajan. Farkkujen istuvuus on hienostunut ja nykyaikainen, ja ne istuvat täydellisesti monenlaisten yläosien kanssa.

BOSS on tunnettu laadustaan ja tyylistään, ja Delaware3-1-farkut eivät petä odotuksia. Niissä yhdistyy huippumuodikas design ja korkealaatuiset materiaalit, mikä tekee niistä luotettavan valinnan tyylikkäiden asujen rakentamiseen. Olipa tyylisi sitten klassinen tai moderni, nämä siniset stretch-farkut ovat varma valinta.

Lisätiedot

Koko

, , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

Brand

BOSS BLACK

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »