Connexion 7cm kuvioitu solmio

tummansininen solmio ruskein kuvioin

39.90

Tuotetiedot:

Tyylikäs tummansininen silkkisolmio, jossa on kauniita ruskeita kuvioita, on mitä täydellisin lisäys pukusi viimeistelyyn. Tämä solmio on 7 cm leveä ja valmistettu ensiluokkaisesta materiaalista, joka koostuu 80% silkistä ja 20% puuvillasta. Tämä yhdistelmä tarjoaa sekä laadukkuutta että kestävyyttä.

Solmion tummansininen pohjaväri luo tyylikkään ja hillityn vaikutelman, kun taas ruskeat kuvioinnit tuovat siihen hienostunutta yksityiskohtaa. Kuvioinnit tekevät tästä solmiosta erityisen houkuttelevan ja antavat sille persoonallisuutta.

Tämä solmio on ihanteellinen valinta monenlaisiin tilanteisiin, aina muodollisista tapahtumista rennompiin tilaisuuksiin. Sen yhdistelmä tummansinistä ja ruskeaa tekee siitä monikäyttöisen ja helposti yhdisteltävän. 80% silkkiä takaa pehmeän tuntuman ja kiillon, kun taas 20% puuvillaa lisää kestävyyttä.

Tämä tummansininen silkkosolmio ruskein kuvioin on tyylikäs ja laadukas valinta, joka erottuu joukosta. Se tuo hienostunutta väriä ja tyylikkyyttä pukeutumiseesi ja on loistava valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita asusteita.

Lisätiedot

Koko

Väri

Brand

Connexion

Brand:Connexion
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
80% silkki 20% puuvilla.