Connexion 7cm pilkullinen solmio

tummansininen solmio vaaleanpunaisin pilkuin

39.90

Tuotetiedot:

Tyylikäs tummansininen solmio vaaleanpunaisin pilkuin on ihastuttava lisäys pukeutumiseesi. Tämä 7 cm leveä solmio on valmistettu huolella valituista materiaaleista, kuten 60% puuvillaa, 15% silkkiä, 15% polyakryyliä ja 10% polyamidia, mikä yhdistää tyylikkyyden ja kestävyyden.

Tumma sininen väri luo solmiolle hienostuneen ja monikäyttöisen ilmeen, kun taas vaaleanpunaiset pilkut tuovat siihen raikkautta ja iloista kontrastia. Tämä kontrasti tekee solmiosta näyttävän ja erottuvan.

Tämä solmio sopii monenlaisiin tilanteisiin, oli kyseessä sitten juhla, liikekokous tai arkipukeutuminen. Sen 60% puuvillan ansiosta se on helppo hoitaa ja pitää kunnossa, silkki tuo sille hieman kiiltoa ja laadukkuutta, ja polyakryyli sekä polyamidi tekevät siitä kestävän ja muotoaan säilyttävän.

Tämä tummansininen solmio vaaleanpunaisin pilkuin on tyylikäs ja monipuolinen valinta, joka erottuu hienostuneesti ja tuo raikkautta pukeutumiseesi. Se voi olla upea lisäys asuusi ja antaa sille persoonallisuutta ja tyylikkyyttä.

Lisätiedot

Koko

Väri

Brand

Connexion

Brand:Connexion
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »