Connexion 7cm printtisolmio

tummansininen solmio näyttävin kuvioin

39.90

Tuotetiedot:

Tyylikäs tummansininen silkkisolmio, jossa on näyttävät punertavat kukkakuvioinnit, on upea lisäys pukusi viimeistelyyn. Tämä solmio on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka koostuu 80% silkistä ja 20% puuvillasta. Tämä yhdistelmä tarjoaa sekä ylellisyyttä että kestävyyttä.

Solmion tummansininen pohjaväri luo tyylikkään ja hillityn vaikutelman, kun taas oranssit kukkakuvioinnit tuovat siihen hienostunutta kontrastia ja näyttävyyttä. Kukkakuvioinnit tekevät tästä solmiosta erityisen tyylikkään ja antavat sille persoonallisuutta.

Tämä solmio on ihanteellinen valinta erityistilaisuuksiin, kuten juhliin, hääihin tai muuhun juhlavaan tapahtumaan, mutta se sopii myös luomaan tyylikkään vaikutelman arkipukeutumisessa. Sen yhdistelmä tummansinistä ja oranssia tekee siitä näyttävän ja tyylikkään.

80% silkkiä takaa, että solmio tuntuu pehmeältä ja näyttää ylelliseltä, kun taas 20% puuvillaa lisää kestävyyttä ja käytännöllisyyttä.

Tämä tummansininen silkkosolmio oranssein kukkakuvioin on tyylikäs ja laadukas valinta, joka erottuu ja tuo väriä ja tyylikkyyttä pukeutumiseesi. Se on loistava valinta erityistilaisuuksiin tai silloin, kun haluat näyttää persoonallisuutesi asusteidesi kautta.

Lisätiedot

Koko

Väri

Brand

Connexion

Brand:Connexion
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »