Desoto musta printti kauluspaita

pitkähihainen sretch 100% puuvilla

99.95

Tuotetiedot:

pitkähihainen sretch 100% puuvilla

Desoton musta printtikauluspaita on tyylikäs ja monipuolinen vaatekappale, joka tarjoaa modernin otteen perinteisestä kauluspaidasta. Tämä paita on suunniteltu huolellisesti, ja siinä yhdistyvät laadukkaat materiaalit sekä tyylikäs muotoilu. Tässä tuotekuvauksessa korostetaan puseron tärkeimpiä piirteitä:

  1. Tyylikäs musta väri: Musta on klassinen väri, joka sopii moniin eri tilaisuuksiin ja asukokonaisuuksiin. Se luo vaikutelman tyylikkyydestä ja ajattomuudesta.
  2. Printtikuviointi: Paidan etupuolella on hienovarainen ja tyylikäs printtikuvio, joka lisää persoonallisuutta ja erottuvuutta perinteisestä yksivärisestä paidasta.
  3. Mukava istuvuus: Desoton paita on suunniteltu istumaan mukavasti ja tarjoamaan liikkumisen vapautta. Se on ihanteellinen valinta päivän mittaisiin kokouksiin tai rentoihin illanviettoihin.
  4. Korkea laatu: Desoto on tunnettu laadukkaista materiaaleistaan ja huolellisesta valmistuksestaan. Tämä paita kestää aikaa ja käyttöä, joten se on sijoitus tyylikkääseen pukeutumiseen.
  5. Monipuolisuus: Musta printtikauluspaita on monipuolinen vaatekappale, joka sopii niin bisnespukeutumiseen kuin rennompaankin tyyliin. Sitä voi yhdistellä erilaisiin housuihin ja asusteisiin saavuttaen aina halutun lookin.

Olipa sitten kyseessä tärkeä bisnestapaaminen, illallinen ystävien kanssa tai juhlavampi tilaisuus, Desoton musta printtikauluspaita on valintasi, kun haluat näyttää tyylikkäältä ja itsevarmalta. Se on vaatekaapin monipuolinen klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

Brand

DESOTO

Brand:DESOTO
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% puuvilla. ei tarvitse silittää.