GANT hupparimekko reg tonal shield

Hupullinen Beige collegemekko

159.90

Tuotetiedot:

Hupullinen Beige collegemekko.

GANTin hupparimekko, jossa on hillitty GANT-logo, tarjoaa yhdistelmän mukavuutta ja tyyliä, jotka tekevät siitä täydellisen vaatekappaleen moneen eri tilanteeseen.

Tämä hupparimekko yhdistää rennon ja sporttisen hupparin mukavuuden mekon tyylikkyyteen. Se on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Hupparin huppu lisää käytännöllisyyttä ja antaa asulle rentoa ilmettä.

Mekon hillitty GANT-logo on hienovarainen yksityiskohta, joka lisää asun tyylikkyyttä ja tuo esiin brändin tunnetun laadun. Voit pukea tämän hupparimekon arkipukeutumiseen farkkujen tai leggingsien kanssa rennon tyylin luomiseksi. Voit myös yhdistää sen tyylikkäästi saappailla tai lenkkareilla.

Tämä hupparimekko tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon vaatekaappiisi ja sopii erinomaisesti rentoihin päiviin kaupungilla, viikonloppulomille tai jopa työpäivien jälkeiseen rentoutumiseen. GANTin tunnettu laatu ja design tekevät tästä hupparimekosta luotettavan ja tyylikkään valinnan, joka on aina muodissa.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

Gant

Brand:Gant
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »