HUGO collegepaita Dumbkin

Musta collegepaita.

119.95

Tuotetiedot:

HUGO Menswearin valmistama paita tarjoaa laadun ja tyylin. Tämä collegepaita on suunniteltu huolellisesti, ja siinä yhdistyvät tyylikäs muotoilu sekä laadukkaat materiaalit. Siinä on pyöreä pääntie, rento istuvuus.

Hugo panostaa vastuullisuuteen, ja tässä tuotteessa käytetään aina vähintään 60 % kestäviä raaka-aineita. Ostamalla tämän tuotteen, osallistut ympäristön suojeluun ja tuet kestävää puuvillan viljelyä Afrikassa. CmiA-merkityt tuotteet eivät ainoastaan tarjoa laatua vaan myös auttavat parantamaan afrikkalaisten puuvillanviljelijöiden elin- ja työoloja sekä luonnon säilyttämistä.

Tämä paita tarjoaa rentoutta ja mukavuutta rennon istuvuutensa, pitkien hihojensa ja resoreilla varustettujen hihansuidensa ansiosta. Se on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä takaa sen kestävyyden ja pehmeyden.

Tämän collegepaidan pesu on helppoa. Voit pestä sen huoletta samanväristen vaatteiden kanssa. Lisäksi se ei vaadi valkaisua, rumpukuivausta tai kemiallista kuivapesua. Silitys on mahdollista matalalla lämmöllä.

Malli, joka esittelee tätä paitaa, on kokoa L ja mittaa 183 cm pitkä, rinnanympärys 84 cm, vyötärö 74 cm ja lantio 95 cm. Tämä collegepaita ei ainoastaan edusta laatua vaan myös tyylikkyyttä ja vastuullisuutta.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

Brand

HUGO

Brand:HUGO
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »