Les Deux collegetakki ballier jacket

Täydellinen musta collegetakki

109.00

Tuotetiedot:

Ballier-mallisto tuo klassiseen liikunta-asuun tyylikkään lisäyksen, ja tämä track jacket on oiva esimerkki siitä. Takissa on urheilullinen ja mukautuva funnel neck -kaulus, kaksi kätevää taskua sivuilla sekä paksu ja joustava rakenne, joka on valmistettu kierrätetystä polyesterisekoitteesta (92% kierrätetty polyesteri, 8% elastaani).

Bränditeksti vasemmassa rinnassa tuo hienovaraista tunnistettavuutta, kun taas joustavat hemsit tarjoavat mukavuutta ja istuvuutta, sopien aktiiviseen liikuntaan. Urheilullinen funnel neck -kaulus lisää modernia ilmettä ja tarjoaa suojaa tuulelta. Kaksi sivutaskua lisäävät käytännöllisyyttä ja tarjoavat tilaa pientarvikkeille.

Ballier-malliston tämä takki yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten raikkaan vaihtoehdon perinteisille liikunta-asuille. Kierrätetyn polyesterin käyttö kertoo myös sitoutumisesta kestävään muotiin. Olipa kyseessä treenipäivä kuntosalilla tai rento hetki kaupungilla, tämä jacket tarjoaa tyylikkään ja monipuolisen vaihtoehdon niin liikuntaan kuin vapaa-aikaan.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

LES DEUX

Brand:LES DEUX
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »