MATEX musta kravatti

Normaali musta kravatti

29.90

Tuotetiedot:

Matex musta pelkistetty kravatti normaalilla leveydellä (7,5cm). Mattapintainen solmio, jossa tyylitelty kangas pienellä rosoisella pinnalla. Musta kravatti, joka soveltuu muiden juhlien lisäksi myös hautajaiskäyttöön.

Materiaali 100% polyesteri.

Pituus 150cm.

Värikoodi:S5636-10.

Matex

Matex Oy valmistaa laadukkaita kotimaisia kravatteja ja rusetteja laatutietoisille ja aikaansa seuraaville kuluttajille. Matex tarjoaa korkealaatuisia ja silmäätekeviä solmioita joiden kuosit ja värit seuraavat kansainvälisiä trendejä. Unohtamatta pohjoismaalaisia makutottumuksia, joihin lukeutuvat hillityt värisävyt sekä kuvioinnit. Laadukkaat materiaalit saapuvat Suomeen Euroopasta.

Matex solmio on monelle kuluttajalle tuttu kotimaisuuden, korkean laadun ja yksilöllisten solmioiden valmistaja. Mallistot uudistuvat sekä kehittyvät jatkuvasti. Laatua valvotaan koko solmion valmistusprosessin ajan, leikkuusta pakkaukseen.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Matex Oy:lle avainlippu alkuperämerkin. Avainlippu on tutkitusti suomalaisen tuotteen ja palvelun tunnus. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippu on rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki.

Brand

Matex

Brand:Matex
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
100% polyesteri. Avaa solmu käytön jälkeen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista