Ale!

Parajumpers Pitkä untuvatakki Panda woman

790.00

Tuotetiedot:

Lisäpituutta ja ylellisen pehmeyttä: Parajumpers Panda on untuvalla täytetty takki, jossa on hopealaminointi kankaassa, antaen sille sen lopullisen kipinän. Tämä moderni takki tarjoaa rennon istuvuuden ja selkeän urbaanin tyylin.

Syvennytään hetken Parajumpers Panda-takin maailmaan, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat tyylikkyyttä ja mukavuutta. Panda-takin erikoisuus piilee sen ekstrapitkässä mallissa, joka tarjoaa extra suojaa kylmällä säällä. Voit luottaa siihen, että Panda pitää sinut lämpimänä läpi talven.

Tämän takin kangas on kruunattu hopeisen hohtavalla pinnalla, mikä tekee siitä todellisen katseenvangitsijan. Panda ei ole vain takki, se on taideteos, joka kimaltelee ja loistaa auringonvalossa sekä kaupungin valoissa. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat erottua joukosta ja loistaa jokaisella askeleella.

Panda-takin muotoilu on nykyaikainen ja rento, ja se sopii täydellisesti kaupunkielämään. Se tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja tunnun, joka antaa sinulle liikkumavaraa ja mukavuutta päivittäisessä käytössä. Tämä takki on ehdoton valinta sinulle, joka haluat yhdistää tyylin ja mukavuuden ilman kompromisseja.

Valitsemalla Panda-takin saat enemmän kuin vain vaatteen – valitset tyyliä ja laatua. Se on kaupunkielämän välttämätön lisävaruste, joka auttaa sinua erottumaan joukosta ja näyttämään upealta joka päivä.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Brand

Parajumpers

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
90% untuva 10% höyhen.