Parajumpers Right hand Core

Laadukas talvitakki untuvatäytteellä.

899.00

Tuotetiedot:

Miesten Parajumpers The Right Hand Core -malli kevennettynä. Tämä takki on varustettu säädettävällä hupulla, kaksisuuntaisella vetoketjulla, jossa on napillinen myrskyläppä. Takissa on neljä nepparilla suljettavaa läppätaskua, yksi vetoketjullinen tasku ja yksi nepparilla suljettava hihatasku, sekä neljä sisäistä vetoketjullista verkkotaskua. Hihansuissa on resorit, ja oikealla puolella on vetoketjulla varustettu halkio. Takissa on ikonisia yksityiskohtia, kuten keltainen koukku ja Parajumpers-merkki.

Kangas on valmistettu kierrätetystä nylonista, joka on käsitelty kangassuojaimella ja varustettu sisäisellä polyuretaani-laminoinnilla. Tärkeimmät saumat, kuten olkapäillä, hupussa ja kainaloissa, on teipattu hyvin, mikä tekee takista erityisen säänkestävän. Täyte koostuu 90/10-untuvasta ja höyhenistä, mikä takaa lämmön ja mukavuuden kylmissä olosuhteissa.

Tämä takki yhdistää Parajumpersin historian ja modernin tyylin, tarjoten samalla keveyttä ja olennaisuutta. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä.

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Väri

Brand

Parajumpers

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »