Ale!

Parajumpers untuvatakki Rindou woman

Lämmin untuvatakki.

790.00

Tuotetiedot:

Tervetuloa lumoavaan talviseen maailmaan, jossa tyyli ja mukavuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Esittelemme Rindou-takin, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat laatua, tyylikästä ulkonäköä sekä lämpöä.

Rindou-takin salaisuus piilee sen upeassa iridesoivassa kankaassa. Tämä kangas heijastaa valoa kauniisti eri kulmista, luoden lumoavan hohteen ympärillesi. Rindou on suunniteltu kiinnittämään huomiota ja erottumaan joukosta.

Mutta kauneus ei ole ainoa asia, jonka Rindou tarjoaa. Takissa on myös erittäin pehmeä untuvatäyte, joka varmistaa, että pysyt lämpimänä kylminä talvipäivinä. Voit kietoutua tähän takkiin ja tuntea, kuinka sen pehmeys ja lämpö hellivät sinua viimassa ja pakkasessa.

Rindou-takki on suunniteltu huolellisesti yksityiskohtia myöten, jotta se täyttäisi vaativimmatkin odotuksesi. Sen elegantti leikkaus ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä täydellisen valinnan niin kaupunkikävelyille kuin erityisiin tilaisuuksiinkin.

Kun valitset Rindou-takin talviseen vaatekokoelmaasi, valitset enemmän kuin vain vaatteen. Valitset tyyliä, laatua ja mukavuutta yhdessä paketissa. Ole valmis loistamaan ja tulee osaksi Parajumpers-perhettä, jotka tietävät kuinka yhdistää kauneus ja käytännöllisyys täydellisellä tavalla.

Lisätiedot

Koko

, ,

Väri

Brand

Parajumpers

Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme » Materiaali ja hoito-ohje:
90% untuva 10% höyhen.