Petrifun lyhythiha kauluspaita TOMI

printtikuosillinen, lyhythihainen

84.90

Tuotetiedot:

Tutustu upeaan paitaan, joka yhdistää huippuluokan mukavuuden, tyylikkään suunnittelun ja tinkimättömän laadun. Tämä paita on valmistettu 100% puuvillasta, mikä takaa sen pehmeyden ja hengittävyyden. Rintatasku lisää käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä.

Petrinfun kauluspaidat ovat suunniteltu kestämään. ASCOLITE -nappitakuu on innovatiivinen ominaisuus, joka varmistaa, että napit pysyvät kiinni paidassa vuosienkin käytön jälkeen. Napin alla oleva sulatettu lankakieppi takaa, että napit pysyvät tukevasti paikoillaan, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden irtoamisesta.

Lisäksi tämän paidan helma on hieman normaalia lyhyempi, mikä antaa sille rennon ja modernin ilmeen. Voit huoletta jättää paidan helman rennosti housujen päälle, ja se näyttää silti tyylikkäältä.

Mutta mikä tekee tästä paidasta vieläkin ainutlaatuisemman, on sen alkuperä. Se on valmistettu ylpeästi Euroopassa, käyttäen italialaista printtikangasta. Tämä ei ainoastaan korosta paidan laatua, vaan myös tukee eurooppalaista valmistusta, käsityötä sekä suomalaista designia. Jokainen yksityiskohta tässä paidassa kertoo tarinaa huolellisesta suunnittelusta, korkeasta laadusta ja perinteisestä käsityöstä, joka tekee siitä vaatekaapin aarteen, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

Brand

PETRITEX

Brand:PETRITEX
Lisätietoja tuotteesta saat myyjiltämme »